APOLLO-terassimarkiisit

Terassimarkiisit mahdollistavat miellyttävän oleilun ulkoilmassa ilman auringon häikäisevää paahdetta. Markiisit sopivat erinomaisesti kodin tai vaikkapa kahvilan tai ravintolan terassille. Auringon lisäksi ne suojaavat myös sateelta.

Suomalaisilla terassimarkiiseillamme laaja kuosivalikoima ja jopa 20 vuoden runkotakuu

Japata tekee yhteistyötä APOLLO-terassimarkiisien kanssa. Valikoimaamme kuuluu mm. kaksi erinomaista APOLLOterassimarkiisimallia: Topline- ja Swingline -terassimarkiisit, joista voit lukea hieman lisää alempana sekä APOLLO:n sivuilta.

Markiisikankaat ovat säänkestäviä ja pestäviä kankaita ulkokäyttöön. Markiisikankaamme ovat kuituvärjättyä akryyliä, joten myös värinpitävyydelle myönnetään 5 vuoden takuu, samoin kuin saumaompeleille! Rungolle annamme jopa 20 vuoden takuun.

Oman tyylisi saat antaa näkyä valitsemalla APOLLO:n markiisikangasmallistosta juuri sopivan kankaan kohteeseesi. Mallistomme kattaa jopa 172 erilaista kuosia, haluat sitten hillitymmän tai värikkäämmän kuosin kiinteistöösi sopien.

Kokeile myös miltä markiisi näyttäisi sinun talossasi Apollon ainutlaatuisella markiisi-suunnitteluohjelmalla ja vieraile Apollokaihtimen verkkosivuilla tutustumassa lisää laajaan valikoimaan osoitteessa apollokaihdin.fi

Apollon markiiseille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus, joka on luotettava merkki suomalaisesta alkuperästä ja laatutyöstä. Topline ja Swingline –terassimarkiisit valmistetaan Suomessa, APOLLO:n Iisalmen tehtaalla. Ostamalla meiltä tuet samalla suomalaista työtä.

TOPLINE-TERASSIMARKIISI

Vahva ja kompakti TOPLINE-terassimarkiisi sopii erinomaisesti paikkoihin, joissa tarvitaan lujaa ja rasituksen kestävää markiisia, kun leveyttä ja ulottumaa on paljon.

TOPLINE-nivelvarsissa on peräti neljä murtolujaa teräskaapelia ja se kestää testatusti yli 70 000 liikettä. Tuuliluokka 3 (11-13m/s / DIN EN 13561) jopa 4 m leveälle markiisille.

SWINGLINE-TERASSIMARKIISI

Siro ja elegantti SWINGLINE-terassimarkiisi on erinomainen hinta-laatu suhteeltaan. Matalan runkorakenteen ansiosta SWINGLINE ei vaadi korkeaa asennustilaa. Vakio rungon värit valkea, harmaa ja antrasiitti sopivat huomaamattomasti kaikkiin käyttökohteisiin, mutta markiisin runko voidaan maalata mihin tahansa RAL-värisävyyn.

https://apollokaihdin.fi/blog/kaytannon-esimerkkeja-aurinkosuojauksen-hyodyista/