Näkösuoja-, sirpalesuoja- ja turvakalvot

Valikoimassamme on useita eri kalvotyyppejä eri tarkoituksiin. Näkösuoja-, sirpalesuoja- ja turvakalvojen lisäksi voit tutustua auringonsuojakalvoihin täältä.

Näkösuojakalvo estää näkyvyyden molemmilta puolilta kaikissa valaistusolosuhteissa.

Näkösuojakalvot

Onko kohteessasi tärkeää, jopa ensisijaista, ettei lasin tai lasiseinän läpi ole näkyvyyttä? Vai haluatko, että lasin toiselta puolelta näkyvyys on mahdollista, ja että kohde on visuaalisesti miellyttävä ja siisti?

Valikoimassamme on useita eri kalvotyyppejä, joista kuitenkin ainoastaan näkösuojakalvot (maitokalvot) takaavat täydellisen näkösuojan. Muut kalvot (peilaavat auringonsuojakalvot) takaavat näkösuojaa ulkoa sisälle ainoastaan silloin kun ulkona on enemmän valoa kuin sisällä. Pimeällä ulkoa näkee siten sisälle mikäli sisällä on valot.

Sirpalesuoja- ja murtosuojakalvot (laminaatit)

Nämä yksi- tai useampikerroksiset kalvot on tarkoitettu henkilö-, esine- ja omaisuusvahinkojen välttämiseksi onnettomuus- tai ilkivaltatapauksissa. Kalvotettuun lasiin kohdistunut iskuenergia jakaantuu laajemmalle alueelle heikentäen näin iskun vaikutusta. Lasin rikkoutuessa kalvo pitää sen yhtenä kappaleena, jolloin terävien sirpaleiden aiheuttamilta vahingoilta vältytään. Tärkeää kaikkien näiden turvakalvojen suhteen on, että jokaiseen kohteeseen asennetaan ainoastaan jokaisen eri käyttötarkoituksen mukaiset, testatut ja viralliset standardit (SFS-EN 12600, SFS-EN 356) täyttävät suojakalvot. 


Pyydä tarjous kohteeseesi ottamalla yhteyttä japata@japata.fi tai soittamalla suoraan 050 5211411.

Tällä videolla rikottu karkaistu lasi (n. 4 m2) on kalvotettu sirpalesuojakalvolla. Rikkoutuessaan ruudun kaikki sirpaleet pysyivät kiinni kalvossa ja rikkoutunut ruutu pysyi paikallaan.